Hoofdgerechten

Wij vragen om vanaf 6 personen te kiezen voor onze menu-formules,
dit om de vlotheid en kwaliteit van de service te kunnen verzorgen.

 

Kalfshaas - Ganzenlever
pomme dauphine | boterraap | gele wortel | groene asperge
madeira
€ 59

 

Zeetong - Kreeft
knolselder | spinazie | citroenmousseline
€ 59

 

Skrei - Garnaal
puntarella | hazelnoot | parelcouscous
garnaalmousseline
€ 59

 

Reuzegamba
mozzarella | tomaat | basilicum
€ 59

 

3 x Melklam
wortel | graankorrel | ras el hanout | kikkererwt€ 59

 

Varkenstong - Knolselder - Kreeft
schuimige bouillon van gerookte knolselder & schartong
hutsepot | zoetzure sjalot | bieslook | graantjesmosterd
€ 59

 

 

Kaviaar Hoofdgerechten

 

 

Tarbot – Oester – Kaviaar 30 gr
ravioli | spinazie | champagne
kaviaar "oscietra heritage"
€ 99

 

Aardappel “Moscovite” 30 gr
klassieke versie
kaviaar "oscietra heritage"
€ 99

 

 

Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.

Wij vragen om vanaf 6 personen te kiezen voor onze menu-formules,
dit om de vlotheid en kwaliteit van de service te kunnen verzorgen.