Voorgerechten
Wij vragen om vanaf 6 personen te kiezen voor onze menu-formules,
dit om de vlotheid en kwaliteit van de service te kunnen verzorgen.
Kingkrab - Gamba Rosso
carpaccio | granny smith | groene selder
€ 49
2 x Holstein Rund - Oosterscheldepaling
avocado | selder | tosazu
€ 49
5 x Platte Oester tempura - preskop | aardappel | groene boontjes | platte kaas tartaar - zoet-zure ui | pickels | rundsvlees gepocheerd - 'Bloody mary' - tomaat | vodka | citroen gratiné - spinazie | kaviaar gemarineerd - risotto van groene kruiden | gerookte paling € 49
Nieroogkreeft
groene asperge | cecina de buy | walnootpesto
€ 49
Kreeft
witte asperge | eierdooier | jambon persillé | nootmuskaat
€ 49
Witte Asperge AAA 'op Vlaamse Wijze'
- klassiek geserveerd -
€ 49
Kaviaar voorgerechten
Grijze Noordzeegarnaal - Kaviaar
bloemkool | Champagne 15g Kaviaar "oscietra heritage" € 69
Gerookte Haring - Rode Biet - Kaviaar
pasta | waldorfsalade15g Kaviaar "oscietra heritage"€ 69
Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.
Wij vragen om vanaf 6 personen te kiezen voor onze menu-formules,
dit om de vlotheid en kwaliteit van de service te kunnen verzorgen.