À la Carte
Wij vragen om vanaf 6 personen te kiezen voor onze menu-formules,
dit om de vlotheid en kwaliteit van de service te kunnen verzorgen.
Voorgerechten
Eendenlever - Oosterscheldepaling
mango | nashi-peer | spekkoek
€ 49
5 x Oester 'Fine de Normandie'
tempura - preskop | aardappel | groene boontjes | platte kaas
tartaar - zoet-zure ui | pickels | rundsvlees
gepocheerd - 'Bloody mary' - tomaat | vodka | citroen
gratiné - spinazie | kaviaar
gemarineerd - risotto van groene kruiden | gerookte paling
€ 49
Sint-Jakobsvrucht - Truffel
carpaccio | knolselder | zure room
€ 49
Ganzenlever - Holsteinrund
zilverui | knolselder | truffeljus
€ 49
Nieroogkreeft - Hutsepot
jus van verloren groenten met savora mosterd
€ 49
Kaviaar voorgerechten
Grijze Noordzeegarnaal - Kaviaar bloemkool - Champagne 15g Kaviaar "oscietra heritage"€ 69
2 x Geelstaart Koningsvis 'Hiramasa' - Kaviaar
sushi rijst | avocado | jabara citroen
15g Kaviaar "oscietra heritage"
€ 69
Hoofdgerechten
Sint-Jakobsvrucht - Eendenmaag
tortelloni | eekhoorntjesbrood | aardpeer
€ 59
Zeetong - Truffel
knolselder | citroenmousseline
€ 59
Patrijs
beukenzwam | wortel | butternut | pastinaak
romige jus met cognac
€ 59
Mul - Inktviswortel | graankorrel | ras el hanout€ 59
Varkenstong - Truffel - Kreeft
schuimige bouillon van gerookte knolselder & schartong
hutsepot | zoetzure sjalot | bieslook | graantjesmosterd
€ 59
Hazenrug 'Harlekijn'
geserveerd op klassieke wijze
€ 59
Fazant - Cognac
geserveerd op klassieke wijze
€ 59
Kaviaar Hoofdgerechten
Tarbot – Oester – Kaviaar 30 gr
ravioli | spinazie | champagne
kaviaar "oscietra heritage"
€ 99
Aardappel “Moscovite” 30 gr
klassieke versie
kaviaar "oscietra heritage"
€ 99
Nagerechten
Gesigneerd Emiel Meeuwis
Callebaut NXT Dark
kumquat | butternut | steranijs
plant-based
Appel - Peer - Amandel - Kaneel
Mango - Maïs - Jalapeño - Limoen
'All You Need is Coffee'
Banaan - Pandan - Buddha's Hand - Pinda
Ons vanilleijs
** Ook suikervrij te verkrijgen voor diabetici
Chocoladesaus of sinaaskaramel
-- alle nagerechten aan € 25 --
Kaas
Kaas volgens marktaanvoer
In samenwerking met Michel Van Tricht uit Berchem en Erik Murre uit 's Gravenpolder stellen wij wekelijks ons kaasassortiment samen.
Het aanbod wisselt regelmatig en is altijd een mix tussen klassieke kazen en nieuwe ontdekkingen, afhankelijk van de seizoenen, het aanbod en de rijpheid.
€ 25
Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.
Wij vragen om vanaf 6 personen te kiezen voor onze menu-formules,
dit om de vlotheid en kwaliteit van de service te kunnen verzorgen.