Voorgerechten
2 x Carabineros Garnaal - Kalf
- koude en warme bereiding -
koolrabi | granny smith | limoen | linde
€ 52
5 x Kreeft
tempura kreeftenschaar - preskop | aardappel | groene boontjes | platte kaas
tartaar - zoet-zure ui | pickels | rundsvlees
gepocheerd - 'Bloody mary' - tomaat | vodka | citroen
gratiné - spinazie | kaviaar
gemarineerd - risotto van groene kruiden
€ 52
Ganzenlever
gebakken | peer | lavendel | honing | sjalot
jus van Poire William en zwarte peper
€ 52
Rund - Nieroogkreeft
avocado | ijspegel | radijs | rode paprika
crème van mascarpone
€ 52
2 x Sint-Jakobsvrucht
groene kool | preskop | pastinaak | hutsepot
jus van vadouvan
€ 52
Eierdooier 62° - Sesamkrokant
risotto | truffel | parmesan
truffeljus met oude soja
€ 52
Kaviaar voorgerechten
6 Oester 'Gillardeau'
gegratineerd | spinazie | tomaat | sjalot
20g Kaviaar "oscietra heritage"
€ 75
2 x Noordzeekrab - Gamba Rosso - Kaviaar
carpaccio | granny smith | groene selder
20g Kaviaar "oscietra heritage"
€ 75
Hoofdgerechten
Kalfszwezerik
peulvrucht | dragon | rammenas | bloemkool
'Fine Champagne' saus met Noordzeekrab
€ 62
Fazant
klassiek geserveerd
€ 62
Jonge Tarbot - Wagyu A5
artisjok | gele biet | bosui | beukenzwam
€ 62
Nieroogkreeft - Truffel - Varkensham
structuren rond hutsepot
€ 62
Reuzegamba
mozzarella | tomaat | basilicum
€ 62
Hazenrug
knolselder | pecan | butternut | eekhoorntjesbrood | rode biet
jus van haas met zwarte peper
€ 62
Kaviaar Hoofdgerechten
Tarbot – Oester – Kaviaar 30 gr
ravioli | spinazie | champagne
kaviaar "oscietra heritage"
€ 115
Aardappel “Moscovite” 30 gr
klassieke versie
kaviaar "oscietra heritage"
€ 115
Nagerechten
Gesigneerd Emiel Meeuwis
Agrum - Mango - Kaneel
plant-based
Banaan - Basilicum - Shizo - Kokos
São Tomé - Hazelnoot - Pruim - Rozenbottel
soufflé
Kastanje - Cydonia - Peer
Truffel - Blanc Manger
tonka | verjus | koffie
Ons vanille-ijs
** Ook suikervrij te verkrijgen voor diabetici
Chocoladesaus of sinaaskaramel
-- alle nagerechten aan € 25 --
Kaas
Kaas volgens marktaanvoer
In samenwerking met Michel Van Tricht uit Berchem en Erik Murre uit 's Gravenpolder stellen wij wekelijks ons kaasassortiment samen.
Het aanbod wisselt regelmatig en is altijd een mix tussen klassieke kazen en nieuwe ontdekkingen, afhankelijk van de seizoenen, het aanbod en de rijpheid.
€ 30
Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.
Wij vragen om vanaf 6 personen te kiezen voor onze menu-formules,
dit om de vlotheid en kwaliteit van de service te kunnen verzorgen.