À la Carte

Voorgerechten

 

3 x Ganzenlever - Perzik - Spekkoek
crémeux - gebakken - pastei
€ 45

 

Kalf - Tonijn
vitello tonato 'new style'
€ 45

 

Eendenlever - Sint-Jakobsvrucht
butternut | gele wortel | fregola
€ 45

 

5 x Gamba
gebakken - preskop | aardappel | groene boontjes | platte kaas
tartaar - zoet-zure ui | pickels | rundsvlees
gepocheerd - 'Bloody mary' - tomaat | vodka | citroen
gratiné - provençaalse groentjes | lookboter
gemarineerd - risotto van groene kruiden | gerookte paling
€ 45

 

Zalm 'Label Rouge'
groene meloen | feta | dille
€ 45

 

Kaviaar voorgerechten

 

2 x Oosterscheldepaling - Kaviaar
structuren van bloemkool
geserveerd in twee bereidingen te bestellen per twee personen
15g Kaviaar "oscietra heritage"

€ 60

 

2 x Nieroogkreeft - Kaviaar
rucola | krokant kwartelei | mosterdzaad
15g Kaviaar "oscietra heritage"
€ 60

 

2 x Gekonfijte Kreeft - Kaviaar
erwt | groene asperge | venkel
geserveerd in twee bereidingen te bestellen per twee personen
15g Kaviaar "oscietra heritage"
€ 60

 

 

Hoofdgerechten

 

Zeebaars - Inktvis
risotto | tomaat | bosui
jus van balsamico
€ 55

 

Zeetong - Truffel
knolselder | jonge wortel | dooierzwam
jus van Riesling & groene kruiden
€ 55

 

Zomerree
braambes | knolselder | jonge prei | ziltige plantjes
€ 55

 

Grijspoot Patrijs
saus 'Fine Champagne'
geserveerd op klassieke wijze
€ 55

 

Kalfszwezerik - Nieroogkreeft
jonge raap | groene asperge | lente-ui
crème van zomerse hutsepot
€ 55

 

Rundsvlees witblauw
geserveerd zoals tartaar
pickles | sucrine | pommes 'Pont-Neuf'
€ 55

 

Kaviaar Hoofdgerechten

 

 

Tarbot – Oester – Kaviaar 30 gr
ravioli | spinazie | champagne
kaviaar "oscietra heritage"
€ 90

 

Aardappel “Moscovite” 30 gr
klassieke versie
kaviaar "oscietra heritage"
€ 90

 

 

Nagerechten

Gesigneerd Emiel Meeuwis

 

Banaan
pinda - passievrucht - chocolade

 

'Tarte au Citron'
nieuwe stijl

 

Wortel - Sinaas - Gember

 

Donkere Chocolade - Kokos - Hazelnoot - Bergamot

 

'Kolonel'
madeleine met marmelade van citroen

 

Ons vanilleijs
** Ook suikervrij te verkrijgen voor diabetici
Chocoladesaus of sinaaskaramel

 

-- alle nagerechten aan € 25 --

 

 

Kaas

 

Kaas volgens marktaanvoer

In samenwerking met Michel Van Tricht uit Berchem en Erik Murre uit 's Gravenpolder stellen wij wekelijks ons kaasassortiment samen.
Het aanbod wisselt regelmatig en is altijd een mix tussen klassieke kazen en nieuwe ontdekkingen, afhankelijk van de seizoenen, het aanbod en de rijpheid.

 

€ 25

 

Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.