À la Carte

Wij vragen om vanaf 6 personen te kiezen voor onze menu-formules,
dit om de vlotheid en kwaliteit van de service te kunnen verzorgen.

Voorgerechten

 

Kingkrab - Gamba Rosso
carpaccio | granny smith | groene selder
€ 52

 

2 x Carabineros Garnaal - Kalf
- koude en warme bereiding -
koolrabi | granny smith | limoen | linde
€ 52

 

Eendenlever 
gebakken | rode biet | sjalot | ingelegde kers
jus van kriekbier en zwarte peper
€ 52

 

Ganzenlever
terrine | appel | spekkoek
€ 52

 

Sint-Jakobsvrucht
carpaccio | knolselder | truffel
€ 52

 

Garnaalkroket 'à la minute'
moderne versie
€ 52

 

Zeebaars - Ossenstaart
pompoen | saffraan | mossel
€ 52

 

5 x Oester 'Creuse'
tempura - preskop | aardappel | groene boontjes | platte kaas
tartaar - zoet-zure ui | pickels | rundsvlees
gepocheerd - 'Bloody mary' - tomaat | vodka | citroen
gratiné - spinazie | kaviaar
gemarineerd - risotto van groene kruiden | gerookte paling
€ 52

 

Kaviaar voorgerechten

 

2 x Sint-Jakobsvrucht - Kaviaar
maïs | komkommer | jalapeño
gazpacho van kokos

15g Kaviaar "oscietra heritage"

€ 69

 

6 Oester 'Creuse' - Kaviaar
gegratineerd | spinazie
15g Kaviaar "oscietra heritage"
€ 69

 

 

 

 

Hoofdgerechten

 

Hazenrug 'Harlekijn'
geserveerd op klassieke wijze
€ 62

 

Fazant 'Fine Champagne'
geserveerd op klassieke wijze
€ 62

 

Jonge Tarbot - Wagyu A5
artisjok | gele biet | bosui | beukenzwam
€ 62

 

Zeebarbeel - Octopus - Carabinero
risotto | wortel | sjalot
schuimende jus van wortel
€ 62

 

Zeetong - Kreeft
knolselder | spinazie | citroenmousseline
€ 62

 

Piepkuiken - Truffel - Kalfszwezerik
ballotine | biet | hibiscus | beukenzwam
€ 62

 

Reuzegamba
mozzarella | tomaat | basilicum
€ 62

 

2 x Varkenstong - Knolselder - Kreeft
schuimige bouillon van gerookte knolselder & schartong
hutsepot | zoetzure sjalot | bieslook | graantjesmosterd
€ 62

 

 

Kaviaar Hoofdgerechten

 

 

Tarbot – Oester – Kaviaar 30 gr
ravioli | spinazie | champagne
kaviaar "oscietra heritage"
€ 99

 

Aardappel “Moscovite” 30 gr
klassieke versie
kaviaar "oscietra heritage"
€ 99

 

 

Nagerechten

Gesigneerd Emiel Meeuwis

 

Callebaut NXT Dark
rood fruit | cazette
plant-based

 

Java 32.6 - Zwarte Sesam - Sakura - Passievrucht

 

Peer - Miso - Hooi - Mispel

 

'Tout Chocolat'

 

Appel - Groene Curry - Soufflé

 

Peer - Druif - Hazelnoot - Kombucha - Den

 

Ons vanille-ijs
** Ook suikervrij te verkrijgen voor diabetici
Chocoladesaus of sinaaskaramel

 

-- alle nagerechten aan € 25 --

 

 

Kaas

 

Kaas volgens marktaanvoer

In samenwerking met Michel Van Tricht uit Berchem en Erik Murre uit 's Gravenpolder stellen wij wekelijks ons kaasassortiment samen.
Het aanbod wisselt regelmatig en is altijd een mix tussen klassieke kazen en nieuwe ontdekkingen, afhankelijk van de seizoenen, het aanbod en de rijpheid.

 

€ 25

 

Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.

 

Wij vragen om vanaf 6 personen te kiezen voor onze menu-formules,
dit om de vlotheid en kwaliteit van de service te kunnen verzorgen.