Voorgerechten
Witte Asperge op Vlaamse Wijze
klassiek geserveerd
€ 52
2 x Carabineros Garnaal - Kalf
- koude en warme bereiding -
koolrabi | granny smith | limoen | linde
€ 52
Ganzenlever
gebakken | perzik | lavendel | honing | sjalot
jus van perzikbier en zwarte peper
€ 52
Nieroogkreeft - Groene Asperge
aardappel | parmezaanse kaas | erwt | morielje
€ 52
5 x Kreeft
tempura kreeftenschaar - preskop | aardappel | groene boontjes | platte kaas
tartaar - zoet-zure ui | pickels | rundsvlees
gepocheerd - 'Bloody mary' - tomaat | vodka | citroen
gratiné - spinazie | kaviaar
gemarineerd - risotto van groene kruiden
€ 52
2 x Oester
avocado | radijs | groene appel
€ 52
2 x Tonijn - Carabinero
roma tomaat | burrata | basilicum
€ 52
Kaviaar voorgerechten
6 Oester 'Creuse' - Kaviaar
gegratineerd | spinazie
15g Kaviaar "oscietra heritage"
€ 75
2 x Noordzeekrab - Gamba Rosso - Kaviaar
carpaccio | granny smith | groene selder
€ 75
Hoofdgerechten
Jonge Tarbot - Wagyu A5
artisjok | gele biet | bosui | beukenzwam
€ 62
Zeebarbeel - Carabinero
risotto | wortel | sjalot
schuimende jus van wortel
€ 62
Zeetong - Kreeft
knolselder | spinazie | citroenmousseline
€ 62
Kalfribstuk "Rosé"
morielje | artisjok | broccoli
romige jus van ganzenlever & morielje
€ 62
Reuzegamba
mozzarella | tomaat | basilicum
€ 62
Black Angus Prime
kikkererwt | kropsla | pomme 'pont neuf' | sjalot
mousseline van dragon
€ 62
Kaviaar Hoofdgerechten
Tarbot – Oester – Kaviaar 30 gr
ravioli | spinazie | champagne
kaviaar "oscietra heritage"
€ 115
Kreeft - Kaviaar 30 gr
bloemkool | dille | pasta
sauce vierge
kaviaar "oscietra heritage"
€ 115
Aardappel “Moscovite” 30 gr
klassieke versie
kaviaar "oscietra heritage"
€ 115
Nagerechten
Gesigneerd Emiel Meeuwis
Agrum - Mango - Kaneel
plant-based
Banaan - Basilicum - Shizo - Kokos
Rabarber - Cloudberry - Pistache
Appel - Groene Curry - Soufflé
Melkchocolade - Yoghurt - Tonka - Sinaas
Ons vanille-ijs
** Ook suikervrij te verkrijgen voor diabetici
Chocoladesaus of sinaaskaramel
-- alle nagerechten aan € 25 --
Kaas
Kaas volgens marktaanvoer
In samenwerking met Michel Van Tricht uit Berchem en Erik Murre uit 's Gravenpolder stellen wij wekelijks ons kaasassortiment samen.
Het aanbod wisselt regelmatig en is altijd een mix tussen klassieke kazen en nieuwe ontdekkingen, afhankelijk van de seizoenen, het aanbod en de rijpheid.
€ 30
Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.
Wij vragen om vanaf 6 personen te kiezen voor onze menu-formules,
dit om de vlotheid en kwaliteit van de service te kunnen verzorgen.