À la Carte

Wij vragen om vanaf 6 personen te kiezen voor onze menu-formules,
dit om de vlotheid en kwaliteit van de service te kunnen verzorgen.

Voorgerechten

 

Eendenlever - Oosterscheldepaling
mango | nashi-peer | spekkoek
€ 49

 

5 x Oester 'Fine de Normandie'
tempura - preskop | aardappel | groene boontjes | platte kaas
tartaar - zoet-zure ui | pickels | rundsvlees
gepocheerd - 'Bloody mary' - tomaat | vodka | citroen
gratiné - spinazie | kaviaar
gemarineerd - risotto van groene kruiden | gerookte paling
€ 49

 

Sint-Jakobsvrucht - Truffel
carpaccio | knolselder | zure room
€ 49

 

Ganzenlever - Holsteinrund
zilverui | knolselder | truffeljus
€ 49

 

Nieroogkreeft - Hutsepot
jus van verloren groenten met savora mosterd
€ 49

 

 

 

Kaviaar voorgerechten

 

Grijze Noordzeegarnaal - Kaviaarbloemkool - Champagne15g Kaviaar "oscietra heritage"€ 69

 

2 x Geelstaart Koningsvis 'Hiramasa' - Kaviaar
sushi rijst | avocado | jabara citroen
15g Kaviaar "oscietra heritage"
€ 69

 

 

Hoofdgerechten

 

Sint-Jakobsvrucht - Eendenmaag
tortelloni | eekhoorntjesbrood | aardpeer 
€ 59

 

Zeetong - Truffel
knolselder | citroenmousseline
€ 59

 

Patrijs
beukenzwam | wortel | butternut | pastinaak
romige jus met cognac
€ 59

 

Mul - Inktviswortel | graankorrel | ras el hanout€ 59

 

Varkenstong - Truffel - Kreeft
schuimige bouillon van gerookte knolselder & schartong
hutsepot | zoetzure sjalot | bieslook | graantjesmosterd
€ 59

 

Hazenrug 'Harlekijn'
geserveerd op klassieke wijze
€ 59

 

Fazant - Cognac
geserveerd op klassieke wijze
€ 59

 

 

 

Kaviaar Hoofdgerechten

 

 

Tarbot – Oester – Kaviaar 30 gr
ravioli | spinazie | champagne
kaviaar "oscietra heritage"
€ 99

 

Aardappel “Moscovite” 30 gr
klassieke versie
kaviaar "oscietra heritage"
€ 99

 

 

Nagerechten

Gesigneerd Emiel Meeuwis

 

Callebaut NXT Dark
kumquat | butternut | steranijs
plant-based

 

Appel - Peer - Amandel - Kaneel

 

Mango - Maïs - Jalapeño - Limoen

 

'All You Need is Coffee'

 

Banaan - Pandan - Buddha's Hand - Pinda

 

Ons vanilleijs
** Ook suikervrij te verkrijgen voor diabetici
Chocoladesaus of sinaaskaramel

 

-- alle nagerechten aan € 25 --

 

 

Kaas

 

Kaas volgens marktaanvoer

In samenwerking met Michel Van Tricht uit Berchem en Erik Murre uit 's Gravenpolder stellen wij wekelijks ons kaasassortiment samen.
Het aanbod wisselt regelmatig en is altijd een mix tussen klassieke kazen en nieuwe ontdekkingen, afhankelijk van de seizoenen, het aanbod en de rijpheid.

 

€ 25

 

Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.

 

Wij vragen om vanaf 6 personen te kiezen voor onze menu-formules,
dit om de vlotheid en kwaliteit van de service te kunnen verzorgen.