Home » À la carte

À la Carte

Voorgerechten

 

3 x Eendenlever - Nashipeer- Spekkoek
crémeux - gebakken - pastei
€ 45

 

Garnaalkroket 'Sel Gris'
met huisgepelde grijze Noordzeegarnaal
citroen | zure room | peterselie
€ 45

 

Ganzenlever - Paling
gepofte quinoa | venkel | rode biet
€ 45

 

5 x Nieroogkreeft
gebakken - preskop | aardappel | groene boontjes | platte kaas
tartaar - zoet-zure ui | pickels | rundsvlees
gepocheerd - 'Bloody mary' - tomaat | vodka | citroen
gratiné - provençaalse groentjes | lookboter
gemarineerd - risotto van groene kruiden | gerookte paling
€ 45

 

Asperges 'AAA' op Vlaamse Wijze
ei | nootmuskaat | peterselie
€ 45

 

Kaviaar voorgerechten

 

Zalm - Krab - Kaviaar
meloen | komkommer | avocado | algen
15g Kaviaar "oscietra heritage"

€ 60

 

Zeebaars - Kaviaar
rucola | krokant kwartelei | mosterdzaad
15g Kaviaar "oscietra heritage"
€ 60

 

2 x Gekonfijte Kreeft - Kaviaar
erwt | groene asperge | venkel
geserveerd in twee bereidingen te bestellen per twee personen
€ 60

 

 

Hoofdgerechten

 

Kabeljauw - Sint-Jakobsvrucht
risotto | spitskool | aardpeer | hazelnoot
Thaise gele curry
€ 55

 

2 x Lam
wortel | sjalot | prei
€ 55

 

Zeetong - Kreeft
jonge groentjes | zeekool | radijs
jus van Riesling & groene kruiden
€ 55

 

Kalfsvlees Rosé
witte asperge 'AAA' | lamsoor | morielje | artisjok | tuinboon
€ 55

 

Risotto - Spinazie - Wijngaardslak
groene asperges uit Pertuis
parmesan | basilicum | gekonfijte citroen
€ 55

 

Rundsvlees witblauw
geserveerd zoals tartaar
pickles | sucrine | pommes 'Pont-Neuf'
€ 55

 

Kaviaar Hoofdgerechten

 

 

Tarbot – Oester – Kaviaar 30 gr
ravioli | spinazie | champagne
kaviaar "oscietra heritage"
€ 90

 

Aardappel “Moscovite” 30 gr
klassieke versie
kaviaar "oscietra heritage"
€ 90

 

 

Nagerechten

Gesigneerd Emiel Meeuwis

 

Banaan
pinda - passievrucht - chocolade

 

Appel - Groene Curry - Witte Chocolade
soufflé

 

Wortel - Sinaas - Gember

 

Donkere Chocolade - Kokos - Hazelnoot - Bergamot

 

Ons vanilleijs
** Ook suikervrij te verkrijgen voor diabetici
Chocoladesaus of sinaaskaramel

 

-- alle nagerechten aan € 25 --

 

 

Kaas

 

Kaas volgens marktaanvoer

In samenwerking met Michel Van Tricht uit Berchem en Erik Murre uit 's Gravenpolder stellen wij wekelijks ons kaasassortiment samen.
Het aanbod wisselt regelmatig en is altijd een mix tussen klassieke kazen en nieuwe ontdekkingen, afhankelijk van de seizoenen, het aanbod en de rijpheid.

 

€ 25

 

Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.