Home » À la carte » Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

 

Kabeljauw - Sint-Jakobsvrucht
risotto | spitskool | aardpeer | hazelnoot
Thaise gele curry
€ 55

 

2 x Lam
wortel | sjalot | prei
€ 55

 

Zeetong - Kreeft
jonge groentjes | zeekool | radijs
jus van Riesling & groene kruiden
€ 55

 

Kalfsvlees Rosé
witte asperge 'AAA' | lamsoor | morielje | artisjok | tuinboon
€ 55

 

Risotto - Spinazie - Wijngaardslak
groene asperges uit Pertuis
parmesan | basilicum | gekonfijte citroen
€ 55

 

Rundsvlees witblauw
geserveerd zoals tartaar
pickles | sucrine | pommes 'Pont-Neuf'
€ 55

 

Kaviaar Hoofdgerechten

 

 

Tarbot – Oester – Kaviaar 30 gr
ravioli | spinazie | champagne
kaviaar "oscietra heritage"
€ 90

 

Aardappel “Moscovite” 30 gr
klassieke versie
kaviaar "oscietra heritage"
€ 90

 

 

Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.