Home » À la carte » Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

version français

 

Griet - scheermes
Parelcouscous - sojabonen - eekhoorntjesbrood
Jus van cevennes uien en gerookte soja
€ 50 

 

Zomerree
Paarse wortel - butternut - veenbessen
Baignol van Ibérico bloedworst
€ 50

 

Patrijs
Klassieke garnituur
€ 50

 

Zeetong – kreeft
Herfsttruffel - knolselder - spinazie
Mousseline met citroen
€ 50

 

Reuzengamba
Verse pasta - pesto - mozzarella - tomaat
€ 50

 

 

Kaviaar Hoofdgerechten

 

 

Tarbot – oester – kaviaar 20 gr
Ravioli – spinazie – champagne
- Kaviaar oscietra heritage: € 75
- Kaviaar beluga persca: € 145

 

Aardappel “Moscovite” 30 gr
Klassieke versie
- Kaviaar oscietra heritage: € 75
- Kaviaar beluga persca: € 145

 

Voor allergenen informatie kunt u zich steeds wenden tot iemand van de bediening, of u kunt de informatie op onze allergenen pagina raadplegen.