Hoofdgerechten

 

Zeebaars - Inktvis
risotto | tomaat | bosui
jus van balsamico
€ 55

 

Zeetong - Truffel
knolselder | jonge wortel | dooierzwam
jus van Riesling & groene kruiden
€ 55

 

Zomerree
braambes | knolselder | jonge prei | ziltige plantjes
€ 55

 

Grijspoot Patrijs
saus 'Fine Champagne'
geserveerd op klassieke wijze
€ 55

 

Kalfszwezerik - Nieroogkreeft
jonge raap | groene asperge | lente-ui
crème van zomerse hutsepot
€ 55

 

Rundsvlees witblauw
geserveerd zoals tartaar
pickles | sucrine | pommes 'Pont-Neuf'
€ 55

 

Kaviaar Hoofdgerechten

 

 

Tarbot – Oester – Kaviaar 30 gr
ravioli | spinazie | champagne
kaviaar "oscietra heritage"
€ 90

 

Aardappel “Moscovite” 30 gr
klassieke versie
kaviaar "oscietra heritage"
€ 90

 

 

Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.