Hoofdgerechten

Wij vragen om vanaf 6 personen te kiezen voor onze menu-formules,
dit om de vlotheid en kwaliteit van de service te kunnen verzorgen.

 

Kalfszwezerik
peulvrucht | dragon | rammenas | bloemkool
'Fine Champagne' saus met Noordzeekrab
€ 62

 

Fazant
klassiek geserveerd
€ 62

 

Jonge Tarbot - Wagyu A5
artisjok | gele biet | bosui | beukenzwam
€ 62

 

Nieroogkreeft - Truffel - Varkensham
structuren rond hutsepot
€ 62

 

Reuzegamba
mozzarella | tomaat | basilicum
€ 62

 

Hazenrug
knolselder | pecan | butternut | eekhoorntjesbrood | rode biet
jus van haas met zwarte peper
€ 62

 

 

 

Kaviaar Hoofdgerechten

 

Tarbot – Oester – Kaviaar 30 gr
ravioli | spinazie | champagne
kaviaar "oscietra heritage"
€ 115

 

Aardappel “Moscovite” 30 gr
klassieke versie
kaviaar "oscietra heritage"
€ 115

 

 

Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.

Wij vragen om vanaf 6 personen te kiezen voor onze menu-formules,
dit om de vlotheid en kwaliteit van de service te kunnen verzorgen.