Hoofdgerechten

Wij vragen om vanaf 6 personen te kiezen voor onze menu-formules,
dit om de vlotheid en kwaliteit van de service te kunnen verzorgen.

 

Jonge Tarbot - Wagyu A5
artisjok | gele biet | bosui | beukenzwam
€ 62

 

Zeebarbeel - Carabinero
risotto | wortel | sjalot
schuimende jus van wortel
€ 62

 

Zeetong - Kreeft
knolselder | spinazie | citroenmousseline
€ 62

 

Hertenkalf - Truffel
spruit | gele biet | bosui | hibiscus
'grand veneur'
€ 62

 

Reuzegamba
mozzarella | tomaat | basilicum
€ 62

 

2 x Varkenstong - Knolselder - Kreeft
schuimige bouillon van gerookte knolselder & schartong
hutsepot | zoetzure sjalot | bieslook | graantjesmosterd
€ 62

 

 

Kaviaar Hoofdgerechten

 

Tarbot – Oester – Kaviaar 30 gr
ravioli | spinazie | champagne
kaviaar "oscietra heritage"
€ 110

 

Aardappel “Moscovite” 30 gr
klassieke versie
kaviaar "oscietra heritage"
€ 110

 

 

Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.

Wij vragen om vanaf 6 personen te kiezen voor onze menu-formules,
dit om de vlotheid en kwaliteit van de service te kunnen verzorgen.