Hoofdgerechten
Wij vragen om vanaf 6 personen te kiezen voor onze menu-formules,
dit om de vlotheid en kwaliteit van de service te kunnen verzorgen.
Jonge Tarbot - Wagyu A5
artisjok | gele biet | bosui | beukenzwam
€ 62
Zeebarbeel - Carabinero
risotto | wortel | sjalot
schuimende jus van wortel
€ 62
Zeetong - Kreeft
knolselder | spinazie | citroenmousseline
€ 62
Kalfribstuk "Rosé"
morielje | artisjok | broccoli
romige jus van ganzenlever & morielje
€ 62
Reuzegamba
mozzarella | tomaat | basilicum
€ 62
Black Angus Prime
kikkererwt | kropsla | pomme 'pont neuf' | sjalot
mousseline van dragon
€ 62
Kaviaar Hoofdgerechten
Tarbot – Oester – Kaviaar 30 gr
ravioli | spinazie | champagne
kaviaar "oscietra heritage"
€ 115
Kreeft - Kaviaar 30 gr
bloemkool | dille | pasta
sauce vierge
kaviaar "oscietra heritage"
€ 115
Aardappel “Moscovite” 30 gr
klassieke versie
kaviaar "oscietra heritage"
€ 115
Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.
Wij vragen om vanaf 6 personen te kiezen voor onze menu-formules,
dit om de vlotheid en kwaliteit van de service te kunnen verzorgen.