Hoofdgerechten

 

Zeetong - Nieroogkreeft
knolselder | jonge wortel | beukenzwam
jus van Riesling & groene kruiden
€ 58

 

Konijn
ganzenlever | spinazie | Japanse andoorn | umeboshi | eryngii
€ 58

 

2 x Simmenthal-rund
sucrine | dragon | grelot-ui | 'pomme gauffrette'
bordelaise saus
€ 58

 

Griet - Sint-Jakobsvrucht
spinazie | wintergroentjes | wintertruffel
€ 58

 

Noordzeekrab
risotto | groene asperge | venkel
€ 58

 

Varkenstong - Wintertruffel
schuimige bouillon van gerookte knolselder & schartong
hutsepot | zoetzure sjalot | bieslook | graantjesmosterd
€ 58

 

Kaviaar Hoofdgerechten

 

 

Tarbot – Oester – Kaviaar 30 gr
ravioli | spinazie | champagne
kaviaar "oscietra heritage"
€ 98

 

Aardappel “Moscovite” 30 gr
klassieke versie
kaviaar "oscietra heritage"
€ 98

 

 

Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.

Wij vragen om vanaf 6 personen te kiezen voor onze menu-formules,
dit om de vlotheid en kwaliteit van de service te kunnen verzorgen.