Hoofdgerechten
Wij vragen om vanaf 6 personen te kiezen voor onze menu-formules,
dit om de vlotheid en kwaliteit van de service te kunnen verzorgen.
Zeetong - Nieroogkreeft
knolselder | jonge wortel | beukenzwam
jus van Riesling & groene kruiden
€ 58
2 x Kalf
morieltjes | groene asperge | erwt | poffertjes | cacao | zwarte look
€ 58
2 x Simmenthal-rund
sucrine | dragon | grelot-ui | 'pomme gauffrette'
bordelaise saus
€ 58
bereiding met Wagyu i.p.v. Simmenthal: + € 40
Varkenstong - Truffel - Kreeft
schuimige bouillon van gerookte knolselder & schartong
hutsepot | zoetzure sjalot | bieslook | graantjesmosterd
€ 58
Kaviaar Hoofdgerechten
Tarbot – Oester – Kaviaar 30 gr
ravioli | spinazie | champagne
kaviaar "oscietra heritage"
€ 98
Aardappel “Moscovite” 30 gr
klassieke versie
kaviaar "oscietra heritage"
€ 98
Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.
Wij vragen om vanaf 6 personen te kiezen voor onze menu-formules,
dit om de vlotheid en kwaliteit van de service te kunnen verzorgen.