Home » À la carte » Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

 

Kabeljauw - Kreeftenschaar - Gekonfijte Eendenmaag
risotto | artisjok | raap | mini shiitake
jus van 'vin jaune' en gerookte look
€ 50

 

Patrijs 'Sel Gris'
klassieke garnituur
€ 50

 

Griet - Nieroogkreeft
tortelloni | crème van spinazie | dooierzwam | groene asperge | zuurkool
jus van Parmezaanse kaas
€ 50

 

Kalf van zomerhert
bloedworst | rode biet | sjallot | truffel
€ 50

 

Reuzengamba
romesco | zwarte olijf | gebrande paprika | mergpompoen 
€ 50

 

 

Kaviaar Hoofdgerechten

 

 

Tarbot – oester – kaviaar 30 gr
Ravioli – spinazie – champagne
Kaviaar "oscietra heritage"
€ 85

 

Aardappel “Moscovite” 30 gr
Klassieke versie
Kaviaar "oscietra heritage"
€ 85

 

 

 

Voor allergenen informatie kunt u zich steeds wenden tot iemand van de bediening, of u kunt de informatie op onze allergenen pagina raadplegen.

Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van volgende services te garanderen, sluit het restaurant in de namiddag om 17u00 en 's avonds om 00u30.