Home » À la carte » Voorgerechten

Voorgerechten

 

3 x Eendenlever - Nashipeer- Spekkoek
crémeux - gebakken - pastei
€ 45

 

Garnaalkroket 'Sel Gris'
met huisgepelde grijze Noordzeegarnaal
citroen | zure room | peterselie
€ 45

 

Ganzenlever - Paling
gepofte quinoa | venkel | rode biet
€ 45

 

5 x Nieroogkreeft
gebakken - preskop | aardappel | groene boontjes | platte kaas
tartaar - zoet-zure ui | pickels | rundsvlees
gepocheerd - 'Bloody mary' - tomaat | vodka | citroen
gratiné - provençaalse groentjes | lookboter
gemarineerd - risotto van groene kruiden | gerookte paling
€ 45

 

Asperges 'AAA' op Vlaamse Wijze
ei | nootmuskaat | peterselie
€ 45

 

Kaviaar voorgerechten

 

Zalm - Krab - Kaviaar
meloen | komkommer | avocado | algen
15g Kaviaar "oscietra heritage"

€ 60

 

Zeebaars - Kaviaar
rucola | krokant kwartelei | mosterdzaad
15g Kaviaar "oscietra heritage"
€ 60

 

2 x Gekonfijte Kreeft - Kaviaar
erwt | groene asperge | venkel
geserveerd in twee bereidingen te bestellen per twee personen
€ 60

 

Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.