Home » À la carte » Voorgerechten

Voorgerechten

version français

 

Eendenlever
Halfgaar gebakken - Japanse gember - appel - gekarameliseerde hazelnoot
€ 40

 

Sint-Jacobsvrucht - noordzeekrab
Tartaar - chioggiabiet - honing - daikon
Crème met mosterdzaad en karnemelk
€ 40 

 

Garnaalkroket op moderne wijze “Sel Gris”
Citroen – peterselie – zure room
€ 40

 

Nieroogkreeft 4/7
Sinaasappel - chorizo - gele wortel
€ 40

 

Rundsvlees witblauw - herfsttruffel - knolselder
Koude bouillon van knolselder
€ 40

 

6 Zeeuwse platte oesters 4°
Natuur geserveerd
€ 40

 

Kaviaar voorgerechten

 

6 Zeeuwse platte oesters 4°
Gegratineerd - spinazie - kaviaar
- Kaviaar oscietra heritage: € 55
- Kaviaar beluga persca: € 100

 

Noorse kreeft - "Belper Knolle″ kaas - kaviaar
Zoete aardappel-sjalot-bieslook
Jus van groene kruiden
- Kaviaar oscietra heritage: € 55
- Kaviaar beluga persca: € 100

 

 

Voor allergenen informatie kunt u zich steeds wenden tot iemand van de bediening, of u kunt de informatie op onze allergenen pagina raadplegen.