Voorgerechten

Wij vragen om vanaf 6 personen te kiezen voor onze menu-formules,
dit om de vlotheid en kwaliteit van de service te kunnen verzorgen.

 

Eendenlever - Oosterscheldepaling
mango | nashi-peer | spekkoek
€ 49

 

5 x Oester 'Fine de Normandie'
tempura - preskop | aardappel | groene boontjes | platte kaas
tartaar - zoet-zure ui | pickels | rundsvlees
gepocheerd - 'Bloody mary' - tomaat | vodka | citroen
gratiné - spinazie | kaviaar
gemarineerd - risotto van groene kruiden | gerookte paling
€ 49

 

Sint-Jakobsvrucht - Truffel
carpaccio | knolselder | zure room
€ 49

 

Ganzenlever - Holsteinrund
zilverui | knolselder | truffeljus
€ 49

 

Nieroogkreeft - Hutsepot
jus van verloren groenten met savora mosterd
€ 49

 

 

 

Kaviaar voorgerechten

 

Grijze Noordzeegarnaal - Kaviaarbloemkool - Champagne15g Kaviaar "oscietra heritage"€ 69

 

2 x Geelstaart Koningsvis 'Hiramasa' - Kaviaar
sushi rijst | avocado | jabara citroen
15g Kaviaar "oscietra heritage"
€ 69

 

Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.

Wij vragen om vanaf 6 personen te kiezen voor onze menu-formules,
dit om de vlotheid en kwaliteit van de service te kunnen verzorgen.