Home » À la carte » Voorgerechten

Voorgerechten

 

Gerookte Oosterscheldepaling
truffel | burrata | knolselder
€ 40

 

2x Eendenlever - perzik - peperkoek
crémeux en gebakken
€ 40

 

3x Paling "Napolitaine”
gebakken - brandade - gerookt 
€ 40

 

2 x Nieroogkreeft
Gebakken - remoulade | groene boontjes | preskop | mosterd
Oven - gegratineerd | Zuiderse groentjes
Geserveerd in twee bereidingen te bestellen per volledig tafelgezelschap
€ 40

 

5x Diepe Oester
Gelei - komkommer | meloen | avocado | sakura
Tartaar - zoet-zure ui | pickels | rundsvlees
Gemarineerd - 'Bloody mary' - tomaat | vodka | citroen
Gratiné - groene groentjes | gepofte aardappel | kaviaar
Gepocheerd - risotto 'op Vlaamse wijze' | gerookte paling
€ 40

 

Kaviaar voorgerechten

 

Noordzeekrab - Goudbrasem
venkel | appel
eiwitschuim met dille
15g Kaviaar "oscietra heritage"

€ 55

 

Rundsvlees witblauw - Kaviaar
Rucola | krokant kwartelei | mosterdzaad
15g Kaviaar "oscietra heritage"
€ 55

 

 

 

Voor allergenen informatie kunt u zich steeds wenden tot iemand van de bediening, of u kunt de informatie op onze allergenen pagina raadplegen.

Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van volgende services te garanderen, sluit het restaurant in de namiddag om 17u00 en 's avonds om 00u30.