Menu Essenties en Smaken
Hapjes
aardappelkrokant | kikkererwt - medina - kaascrème
tartelette | belper knolle - peper - erwt - munt
kroket | gele courgette - feta - saffraan
krokantje | champignon - crème - gedroogd runderhart
springroll | kip - jonge sla - zeekat - shio kôji
gevulde pasta | corail - yuzu - wortel
Tonijn - Nieroogkreeft
avocado | groene aardbei | gele boon
ijsgekoelde jus van koriander en cabosse
supplement kaviaar (10g): + € 30
2 x Wagyu A5
tomaat | buffelmozzarella
mayonaise met zwarte truffel
Sorbet
* Zeebarbeel - Octopus
risotto | rabarber | sjalot
schuimende jus van schaaldieren & basilicum
Hoevekip 'Crête d'Ardenne' - Eendenlever
artisjok | snijboon | kropsla
wafeltje met salade van gerookte kip en gelakte wulk
** Assortiment geaffineerde kazen
gekozen door Michel van Tricht en Erik Murre
chutney – krentenbrood
Babelutte - Framboos - Perzik - Baba au Rum
Assortiment Zoetigheden
Menu 'Essenties en Smaken'
4 gangen: € 110
met bijpassende wijnen - water - koffie: € 185
* 5 gangen: € 130
met bijpassende wijnen - water - koffie: € 215
** Extra kaaskar: € 25
met bijhorende wijn: € 33
Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.
Voor allergenen informatie kunt u zich steeds wenden tot iemand van de bediening, of u kunt de informatie op onze allergenen pagina raadplegen.