Menu Essenties en Smaken
Hapjes
aardappelkrokant | gerookte paprika - kaascrème
sigaar | mierikswortel - rode biet - ricotta
spruit | varkensrillette - mosterdzaad
pani puri | kruidenkaas - zalm - bloemkool
eitje | krab- bosui - sriracha
gevulde pasta | kalfszwezerik - koffie
2 x Geelstaart Koningsvis 'Hiramasa'
sushi rijst | avocado | jabara citroen | garnaal
supplement kaviaar (10g): + € 30
Ganzenlever - Holsteinrund
zilverui | knolselder | truffel
Sorbet
* Sint-Jakobsvrucht - Eendenmaag
tortelloni | eekhoorntjesbrood | aardpeer
Patrijs
beukenzwam | wortel | butternut | pastinaak
romige jus met cognac
** Assortiment geaffineerde kazen
gekozen door Michel van Tricht en Erik Murre
chutney – krentenbrood
Appel - Peer - Amandel - Kaneel
Assortiment Zoetigheden
Menu 'Essenties en Smaken'
4 gangen: € 105
met bijpassende wijnen - water - koffie: € 167
* 5 gangen: € 125
met bijpassende wijnen - water - koffie: € 197
** Extra kaaskar: € 25
met bijhorende wijn: € 33
Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.
Voor allergenen informatie kunt u zich steeds wenden tot iemand van de bediening, of u kunt de informatie op onze allergenen pagina raadplegen.