Menu Essenties en Smaken

 

Hapjes
aardappelkrokant | tomaat - kaascrème
tartelette | appel - bloedworst
kroket | mierikswortel - rode biet - quinoa
tortilla | gerookte forel - kappertjes - meat radish
hoorntje | broccoli - saffraan - zeekat
gevulde pasta | truffel - wijngaardslak

 

 

Kreeft
witte asperge | eierdooier | jambon persillé | nootmuskaat
supplement kaviaar (10g): + € 30

 

 

2 x Holstein Rund - Oosterscheldepaling
avocado | selder | tosazu

 

 

Sorbet 

 

 

* Skrei - Garnaal
puntarella | hazelnoot | parelcouscous
garnaalmousseline

 

 

Kalfshaas - Ganzenlever
pomme dauphine | boterraap | gele wortel | groene asperge
madeira

 

 

** Assortiment geaffineerde kazen
gekozen door Michel van Tricht en Erik 
Murre
 
chutney – krentenbrood

 

 

Ananas - Kokos - Macha - Galanga

 

 

Assortiment Zoetigheden

 

 

 

 

 

 

Menu 'Essenties en Smaken'
4 gangen: € 110
met bijpassende wijnen - water - koffie: € 185

* 5 gangen: € 130
met bijpassende wijnen - water - koffie: € 215

 ** Extra kaaskar: € 25
met bijhorende wijn: € 33

 

 

Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.

Voor allergenen informatie kunt u zich steeds wenden tot iemand van de bediening, of u kunt de informatie op onze allergenen pagina raadplegen.