Menu Essenties en Smaken

 

Hapjes
bun | tomaat - olijf - basilicum
kroketje | bloedworst - appel - gezouten kabeljauw
dashi | gerookte makreel - munt - citroen - hijiki
ricotta - popcorn | rode biet - lente-ui - koriander
ossensnuit | zoetzure wortel - mierikswortel
tartelletje | geitenkaas - rammenas - Luikse siroop

 

 

Crèmeux van Eend
mango | nashi-peer | spekkoek | gerookte eendenborst

 

 

Sint-Jakobsvrucht - Preskop
graankorrels | vadouvan | witlof
supplement kaviaar (10g): + € 25

 

 

Sorbet 

 

 

* Noordzeekrab
risotto | groene asperge | venkel | truffel

 

 

Konijn
ganzenlever | spinazie | Japanse andoorn | umeboshi | eryngii

 

 

** Assortiment geaffineerde kazen
gekozen door Michel van Tricht en Erik 
Murre
 
chutney – krentenbrood

 

 

Platte Kaas - Cydonia - Munt

 

 

Assortiment Zoetigheden

 

 

 

 

 

 

Menu 'Essenties en Smaken'
4 gangen: € 98
met bijpassende wijnen - water - koffie: € 158

* 5 gangen: € 118
met bijpassende wijnen - water - koffie: € 188

 ** Extra kaaskar: € 25
met bijhorende wijn: € 33

 

 

Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.

Voor allergenen informatie kunt u zich steeds wenden tot iemand van de bediening, of u kunt de informatie op onze allergenen pagina raadplegen.