Menu Essenties en Smaken

 

Hapjes
aardappelkrokant | kikkererwt - medina - kaascrème
pâte brisée | pesto - nootmuskaat - rode biet
tartelette | geitenkaas - gerookte paling - kaki - citroenmirte
brioche | kalfswang en tortue - augurk
open ravioli | koolrabi - aubergine - crumble van gevogelte - umeboshi
gevulde pasta | kreeft - krab

2 x Zalm 'Label Rouge'
ballotine | komkommer | kruidenroom | groene appel

 

 

2 x Sint-Jakobsvrucht
carpaccio | knolselder | spinazie

 

 

Sorbet 

 

 

* Risotto - Truffel
ganzenlever | wagyu | bosui 

 

 

Skrei - Cecina de Buey
open ravioli | kokkel | steurgarnaal | dille | bloemkool

 

 

** Assortiment geaffineerde kazen
gekozen door Michel van Tricht en Erik 
Murre
 
chutney – krentenbrood

 

 

Mandarijn - Macadamia - Witte Chocolade - Groene Thee

 

 

Assortiment Zoetigheden

 

 

 

 

Menu 'Essenties en Smaken'

Signature Amuse: € 25
met glas champagne: € 45

4 gangen: € 110
met bijpassende wijnen - water - koffie: € 185

* 5 gangen: € 130
met bijpassende wijnen - water - koffie: € 215

 ** Extra kaaskar: € 25
met bijhorende wijn: € 33

 

 

Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.

Voor allergenen informatie kunt u zich steeds wenden tot iemand van de bediening, of u kunt de informatie op onze allergenen pagina raadplegen.