Menu Essenties en Smaken

 

Hapjes
aardappelkrokant | gerookte paprika - kaascrème
sigaar | mierikswortel - rode biet - ricotta
spruit | varkensrillette - mosterdzaad
pani puri | kruidenkaas - zalm - bloemkool
eitje | krab- bosui - sriracha
gevulde pasta | kalfszwezerik - koffie

 

 

2 x Geelstaart Koningsvis 'Hiramasa'
sushi rijst | avocado | jabara citroen | garnaal
supplement kaviaar (10g): + € 30

 

 

Ganzenlever - Holsteinrund
zilverui | knolselder | truffel

 

 

Sorbet 

 

 

* Sint-Jakobsvrucht - Eendenmaag
tortelloni | eekhoorntjesbrood | aardpeer

 

 

Patrijs
beukenzwam | wortel | butternut | pastinaak
romige jus met cognac

 

 

** Assortiment geaffineerde kazen
gekozen door Michel van Tricht en Erik 
Murre
 
chutney – krentenbrood

 

 

Appel - Peer - Amandel - Kaneel

 

 

Assortiment Zoetigheden

 

 

 

 

 

 

Menu 'Essenties en Smaken'
4 gangen: € 105
met bijpassende wijnen - water - koffie: € 167

* 5 gangen: € 125
met bijpassende wijnen - water - koffie: € 197

 ** Extra kaaskar: € 25
met bijhorende wijn: € 33

 

 

Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.

Voor allergenen informatie kunt u zich steeds wenden tot iemand van de bediening, of u kunt de informatie op onze allergenen pagina raadplegen.