Menu Essenties en Smaken
Hapjes
aardappelkrokant | kikkererwt - medina - kaascrème
pâte brisée | pesto - nootmuskaat - rode biet
tartelette | geitenkaas - gerookte paling - kaki - citroenmirte
brioche | kalfswang en tortue - augurk
open ravioli | koolrabi - aubergine - crumble van gevogelte - umeboshi
gevulde pasta | kreeft - krab
2 x Zalm 'Label Rouge'
ballotine | komkommer | kruidenroom | groene appel
2 x Sint-Jakobsvrucht
carpaccio | knolselder | spinazie
Sorbet
* Risotto - Truffel
ganzenlever | wagyu | bosui
Skrei - Cecina de Buey
open ravioli | kokkel | steurgarnaal | dille | bloemkool
** Assortiment geaffineerde kazen
gekozen door Michel van Tricht en Erik Murre
chutney – krentenbrood
Mandarijn - Macadamia - Witte Chocolade - Groene Thee
Assortiment Zoetigheden
Menu 'Essenties en Smaken'
Signature Amuse: € 25
met glas champagne: € 45
4 gangen: € 110
met bijpassende wijnen - water - koffie: € 185
* 5 gangen: € 130
met bijpassende wijnen - water - koffie: € 215
** Extra kaaskar: € 25
met bijhorende wijn: € 33
Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.
Voor allergenen informatie kunt u zich steeds wenden tot iemand van de bediening, of u kunt de informatie op onze allergenen pagina raadplegen.