Menu Essenties en Smaken
Hapjes
aardappelkrokant | kikkererwt - medina - kaascrème
pâte brisée | structuren van gele biet
kussentje | gerookte paling - onrijpe aardbei - citroen verbena
brioche | kikkerbil - kokos - Thaïse curry - stengelsla
gerookt maatje | rode ui - dashi - snijboon
gevulde pasta | erwt
2 x Oester 'Gillardeau'
avocado | radijs | groene appel
2 x Tonijn - Carabinero
roma tomaat | burrata | basilicum
Sorbet
* Witte Asperge - Kippevleugel - Garnaal
sriracha | raap | zeevenkel
jus van schaal- en schelpdier
Kalfribstuk "Rosé"
morielje | artisjok | broccoli
romige jus van ganzenlever & morielje
** Assortiment geaffineerde kazen
gekozen door Michel van Tricht en Erik Murre
chutney – krentenbrood
Melkchocolade - Yoghurt - Tonka - Sinaas
Assortiment Zoetigheden
Menu 'Essenties en Smaken'
Signature Amuse: € 25
met glas champagne: € 45
4 gangen: € 114
met bijpassende wijnen - water - koffie: € 191
* 5 gangen: € 134
met bijpassende wijnen - water - koffie: € 221
** Extra kaaskar: € 30
met bijhorende wijn: € 38
Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.
Voor allergenen informatie kunt u zich steeds wenden tot iemand van de bediening, of u kunt de informatie op onze allergenen pagina raadplegen.