Menu Essenties en Smaken

 

Hapjes
aardappelkrokant | kikkererwt - medina - kaascrème
tartelette | belper knolle - peper - erwt - munt
kroket | gele courgette - feta - saffraan
krokantje | champignon - crème - gedroogd runderhart
springroll | kip - jonge sla - zeekat - shio kôji
gevulde pasta | corail - yuzu - wortel

 

 

Tonijn - Nieroogkreeft
avocado | groene aardbei | gele boon
ijsgekoelde jus van koriander en cabosse
supplement kaviaar (10g): + € 30

 

 

2 x Wagyu A5
tomaat | buffelmozzarella
mayonaise met zwarte truffel

 

 

Sorbet 

 

 

* Zeebarbeel - Octopus
risotto | rabarber | sjalot
schuimende jus van schaaldieren & basilicum

 

 

Hoevekip 'Crête d'Ardenne' - Eendenlever
artisjok | snijboon | kropsla
wafeltje met salade van gerookte kip en gelakte wulk

 

 

** Assortiment geaffineerde kazen
gekozen door Michel van Tricht en Erik 
Murre
 
chutney – krentenbrood

 

 

Babelutte - Framboos - Perzik - Baba au Rum

 

 

Assortiment Zoetigheden

 

 

 

 

 

 

Menu 'Essenties en Smaken'
4 gangen: € 110
met bijpassende wijnen - water - koffie: € 185

* 5 gangen: € 130
met bijpassende wijnen - water - koffie: € 215

 ** Extra kaaskar: € 25
met bijhorende wijn: € 33

 

 

Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.

Voor allergenen informatie kunt u zich steeds wenden tot iemand van de bediening, of u kunt de informatie op onze allergenen pagina raadplegen.