Menu Essenties en Smaken
Hapjes
bloedworstkrokant | peperkoek - peer
pâte brisée | structuren van knolselder
tortilla | tartaar van zeebaars - mole - chipotle
craquelin | karamel - kwartelmousse - vijg
krokantje | triple crème - pastinaak - paprika
gevulde pasta | doperwt - gerookte paling
Rund - Nieroogkreeft
avocado | ijspegel | radijs | rode paprika
crème van mascarpone
- Supplement Kaviaar (10g) : € 25 -
2 x Sint-Jakobsvrucht
groene kool | preskop | pastinaak | hutsepot
jus van vadouvan
Sorbet
* Kalfszwezerik
peulvrucht | dragon | rammenas | bloemkool
'Fine Champagne' saus met Noordzeekrab
Hazenrug
knolselder | pecan | butternut | eekhoorntjesbrood | rode biet
jus van haas met zwarte peper
** Assortiment geaffineerde kazen
gekozen door Michel van Tricht en Erik Murre
chutney – krentenbrood
Truffel - Blanc Manger
tonka | verjus | koffie
Assortiment Zoetigheden
Menu 'Essenties en Smaken'
Signature Amuse: € 30
met glas Tschida: € 50
met glas d'Yquem: € 80
4 gangen: € 118
met bijpassende wijnen - water - koffie: € 195
met bijpassende niet-alcoholische dranken - water - koffie: € 170
* 5 gangen: € 138
met bijpassende wijnen - water - koffie: € 225
met bijpassende niet-alcoholische dranken - water - koffie: € 200
** Extra kaaskar: € 30
met bijhorende wijn: € 38
Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.
Voor allergenen informatie kunt u zich steeds wenden tot iemand van de bediening, of u kunt de informatie op onze allergenen pagina raadplegen.