Menu Essenties en Smaken
Hapjes
bun | tomaat - olijf - basilicum
kroketje | bloedworst - appel - gezouten kabeljauw
dashi | gerookte makreel - munt - citroen - hijiki
ricotta - popcorn | rode biet - lente-ui - koriander
ossensnuit | zoetzure wortel - mierikswortel
tartelletje | geitenkaas - rammenas - Luikse siroop
Crèmeux van Eend
mango | nashi-peer | spekkoek | gerookte eendenborst
Sint-Jakobsvrucht - Preskop
graankorrels | vadouvan | witlof
supplement kaviaar (10g): + € 25
Sorbet
* Noordzeekrab
risotto | groene asperge | venkel | truffel
Konijn
ganzenlever | spinazie | Japanse andoorn | umeboshi | eryngii
** Assortiment geaffineerde kazen
gekozen door Michel van Tricht en Erik Murre
chutney – krentenbrood
Platte Kaas - Cydonia - Munt
Assortiment Zoetigheden
Menu 'Essenties en Smaken'
4 gangen: € 98
met bijpassende wijnen - water - koffie: € 158
* 5 gangen: € 118
met bijpassende wijnen - water - koffie: € 188
** Extra kaaskar: € 25
met bijhorende wijn: € 33
Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.
Voor allergenen informatie kunt u zich steeds wenden tot iemand van de bediening, of u kunt de informatie op onze allergenen pagina raadplegen.