Namens Sel Gris en Crombé Wines heet chef Frederik Deceuninck u van harte welkom.
Geniet van een avondje culinaire verwennerij met een ontdekkingstocht doorheen een selectie topwijnen u voorgesteld door Salvator Vandewalle.

 

Gastronomische Wijnavond

getekend 9 januari 2024

 

 

Hapjes
aardappelkrokant | gerookte paprika - kaascrème
tartelette | paté - veenbes - speculoos
spruit | varkensrillette - mosterdzaad
taco | gerookte paling - 'green meat' radijs - kappertjes
eitje | krab - bosui - sriracha
gevulde pasta | nieroogkreeft - zure room

Champagne Philippe Gonet, Brut Reserve

 

 

2 x Platte Oester
groene selder | roodloof | breydelham

Daniel Chotard / Sancerre 2022
Weingut Tement, 'Kalk & Kreide' Sauvignon Blanc / Sudsteiermark 2022

 

 

Crèmeux van Eend
paté | knolselder | mango | nashi peer | dadel

Domaine de Vigneau-Chevreau, 'Clos de Rougemont' / Vouvray 2022

 

 

Sorbet 

 

 

Sint-Jakobsvrucht
gigli pasta | spinazie | gerookte kabeljauw | grijze garnaal
champagne saus met fijne groentjes

Domaine Prunier-Bonheur, Le P'tit Bonheur blanc / Coteaux Bourguignons 2020
Colle del Corsicano / Cilento Fiano 2020

 

 

Hazenrug
pastinaak | spruit | kweepeer | paarse schijnridderzwam
'Harlekijn'

Le Petit Ducru de Ducru-Beaucaillou / St Julien 2019
Querciabella, Turpino 2019 / Toscana 2019

 

 

Kastanje - Duindoornbes - Witte Chocolade - Appel

Cantine Florio Classic Semisecco 2013 / Marsala 

 

 

Assortiment Zoetigheden

 

 

 

 

All-in formule Gastronomische Wijnavond: € 150

 

 

Crombé Wines | salvator@crombewines.com

 

Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.