
Namens Sel Gris en Odilon Wijnen heet chef Frederik Deceuninck u van harte welkom.
Geniet van een avondje culinaire verwennerij met een ontdekkingstocht doorheen een selectie Europese topwijnen u voorgesteld door Wouter De Wachter en Wim Rousseau.
Gastronomische Wijnavond
getekend 28 februari 2023
Hapjes
bun | tomaat - olijf - basilicum
krokantje | comté - gruyère - emmental - zoete soja - Luikse siroop
aardpeer | pinda - citroen - drop - krokant van varkenshuid
ricotta - popcorn | rode biet - lente-ui - koriander
hartige cake | pickles - Holstein - gepofte rijst
pani puri | kalfstong - komkommer - eigeel - mosterdzaad
-- Entre-Deux-Monts 'Bacquaert' Brut (Heuvelland – België) --
Crèmeux van Eend
mango | nashi-peer | spekkoek | gerookte eendenborst
-- Baglio Assuli 'Dardinello' Zibbibo 2021 (Sicilië – Italië) --
-- Weingut K. Pfaffmann Riesling Halbtrocken 2021 (Pfalz – Duitsland) --
Sint-Jakobsvrucht - Preskop
graankorrels | vadouvan | witlof
-- Verus Furmint 2020 (Stajerska – Slovenië) --
-- O'Ventosela 'El Godello Juan Míguez' 2020 (Galicië – Spanje) --
Sorbet
Noordzeekrab
risotto | groene asperge | venkel | truffel
-- Zull Chardonnay 'Kalvarienberg' 2020 (Weinviertel – Oostenrijk) --
-- Zelanos 'Z' Chardonnay 2020 (Thracian lowlands – Bulgarije) --
Konijn
ganzenlever | spinazie | umeboshi | eryngii
-- Quinta Vale d'Aldeia Douro Tinto 2020 (Douro – Portugal) --
-- Troupis Winery 'Route 111' 2020 (Peloponnesos – Griekenland) --
Platte Kaas - Cydonia - Munt
-- Dubicz winery Tramini '1014' 2021 (Mátra – Hongarije) --
Assortiment Zoetigheden
All-in formule Gastronomische Wijnavond: € 150
Odilon Wijnen | odilon@odilon.be
Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.