Namens Sel Gris en Odilon Wijnen heet chef Frederik Deceuninck u van harte welkom.
Geniet van een avondje culinaire verwennerij met een ontdekkingstocht doorheen een selectie Europese topwijnen u voorgesteld door Wouter De Wachter en Wim Rousseau.
Gastronomische Wijnavond
getekend 30 januari 2024
Hapjes
aardappelkrokant | gerookte paprika - kaascrème
tartelette | paté - veenbes - speculoos
kroket | witlof - varkensrillette - pistache
taco | rivierpaling - kappertjes - green meat radish
eitje | garnaal - bosui - sriracha
gevulde pasta | nieroogkreeft - zure room
Champagne Dom Caudron 'Fascinante' Rosé
Noordzeekrab
crèmeux van gevogelte & truffel
appel | ijzerkruid | koolrabi | komkommer
Boal de Arousa Albariño 2022 Galicië (Spanje)
Verus Riesling 2022 Stajerska (Slovenië)
2 x Ganzenlever - Holstein - Oester
nashi peer | selder | Thaise basilicum | zure room
Cantina Borga Manzoni 2022 Veneto (Italië)
Zull 'Neuland' Gemischter Satz 2018 Niederösterreich (Oostenrijk)
Sorbet
Sint-Jakobsvrucht - Kalfszwezerik
risotto | pastinaak | paarse schijnridderzwam
jus van parmezaanse kaas & sherry
Coelheira Branco Reserva 2022 Tejo (Portugal)
Zelanos 'Z' Chardonnay barrel fermented 2021 Thracië (Bulgarije)
Solomillo Iberico Bellota
gele wortel | boterraap | spruit | mosterdzaad
Spaanse jus
Carres 'Olivastro' 2020 Utiel-Requena (Spanje)
Ernst Zweigelt 'Deutschkreuz' 2021 Burgenland (Oostenrijk)
Kastanje - Duindoornbes - Witte Chocolade - Appel
Fattori Recioto di Soave 'Motto Piane' 2015 Veneto (Italië)
Assortiment Zoetigheden
All-in formule Gastronomische Wijnavond: € 150
Odilon Wijnen | odilon@odilon.be
Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.