Namens Sel Gris en Odilon Wijnen heet chef Frederik Deceuninck u van harte welkom.
Geniet van een avondje culinaire verwennerij met een ontdekkingstocht doorheen een selectie Europese topwijnen u voorgesteld door Wouter De Wachter en Wim Rousseau.

 

Gastronomische Wijnavond

getekend 30 januari 2024

 

 

Hapjes
aardappelkrokant | gerookte paprika - kaascrème
tartelette | paté - veenbes - speculoos
kroket | witlof - varkensrillette - pistache
taco | rivierpaling - kappertjes - green meat radish
eitje | garnaal - bosui - sriracha
gevulde pasta | nieroogkreeft - zure room

Champagne Dom Caudron 'Fascinante' Rosé

 

 

Noordzeekrab
crèmeux van gevogelte & truffel
appel | ijzerkruid | koolrabi | komkommer

Boal de Arousa Albariño 2022 Galicië (Spanje)

Verus Riesling 2022 Stajerska (Slovenië)

 

 

2 x Ganzenlever - Holstein - Oester
nashi peer | selder | Thaise basilicum | zure room

Cantina Borga Manzoni 2022 Veneto (Italië)

Zull 'Neuland' Gemischter Satz 2018 Niederösterreich (Oostenrijk)

 

 

Sorbet 

 

 

Sint-Jakobsvrucht - Kalfszwezerik
risotto | pastinaak | paarse schijnridderzwam
jus van parmezaanse kaas & sherry

Coelheira Branco Reserva 2022 Tejo (Portugal)

Zelanos 'Z' Chardonnay barrel fermented 2021 Thracië (Bulgarije)

 

 

Solomillo Iberico Bellota
gele wortel | boterraap | spruit | mosterdzaad
Spaanse jus

Carres 'Olivastro' 2020 Utiel-Requena (Spanje)

Ernst Zweigelt 'Deutschkreuz' 2021 Burgenland (Oostenrijk)

 

 

Kastanje - Duindoornbes - Witte Chocolade - Appel

Fattori Recioto di Soave 'Motto Piane' 2015 Veneto (Italië)

 

 

Assortiment Zoetigheden

 

 

All-in formule Gastronomische Wijnavond: € 150

 

 

Odilon Wijnen | odilon@odilon.be

 

Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van de volgende service te kunnen garanderen,
sluit het restaurant in de namiddag om 16u00 en 's avonds om 00u30.