Home » Menu » Grote Menu 'Essenties en Smaken'

Grote Menu Essenties en Smaken

 

 

Nieroogkreeft - Kaviaar 
crème 'Dubarry'| ziltige plantjes | gekonfijte citroen

 

Gekonfijte Kreeft
remoulade | groene boontjes | radijs | preskop | mosterd
jus van verse kaas uit Brugge

 

Sorbet 

 

Risotto 'op Vlaamse wijze'
gerookte paling | diepe oester | Holstein rund
groene asperge | lente-ui | spinazie

 

Duif
wortel | dooierzwam | tuinboon | polenta | romesco
romige jus van zomertruffel

 

Kaasgerecht: Eendenlever - Roquefort 
perzik | venkel

 

* Assortiment geaffineerde kazen
gekozen door Michel van Tricht en Erik 
Murre
 
chutney – krentenbrood

 

Calamansi in Love 
witte chocolade | framboos

 

 

 

Grote menu essenties en smaken: € 115
met bijpassende wijnen – water – koffie: € 183
volledig menu uitgenomen het kaasassortiment

 

 *Extra kaaskar: € 22
met bijhorende wijn: € 30

 

Voor allergenen informatie kunt u zich steeds wenden tot iemand van de bediening, of u kunt de informatie op onze allergenen pagina raadplegen.

Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van volgende services te garanderen, sluit het restaurant in de namiddag om 17u00 en 's avonds om 00u30.