Grote Menu Essenties en Smaken
Noordzeekrab - Goudbrasem - Kaviaar
venkel | appel
eiwitschuim met dille
Gerookte Oosterscheldepaling
truffel | burrata | knolselder
Sorbet
Oester
tortelloni | crème van spinazie | groene asperge | zuurkool
jus van Parmezaanse kaas
Kabeljauw - Kreeftenschaar - Gekonfijte Eendenmaag
risotto | artisjok | raap | mini shiitake
jus van 'vin jaune' en gerookte look
Kaasgerecht: Vacherin Mont d'Or
consommé van duif | Madeira | fijne groentjes
* Assortiment geaffineerde kazen
gekozen door Michel van Tricht en Erik Murre
chutney – krentenbrood
Kastanje - Geitenyoghurt - Appel
Grote menu essenties en smaken: € 115
met bijpassende wijnen – water – koffie: € 183
volledig menu uitgenomen het kaasassortiment
*Extra kaaskar: € 22
met bijhorende wijn: € 30
Voor allergenen informatie kunt u zich steeds wenden tot iemand van de bediening, of u kunt de informatie op onze allergenen pagina raadplegen.
Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van volgende services te garanderen, sluit het restaurant in de namiddag om 17u00 en 's avonds om 00u30.