Grote Menu Essenties en Smaken

 

 

Noordzeekrab - Goudbrasem - Kaviaar 
venkel | appel
eiwitschuim met dille

 

Gerookte Oosterscheldepaling
truffel | burrata | knolselder

 

Sorbet 

 

Oester
tortelloni | crème van spinazie | groene asperge | zuurkool
jus van Parmezaanse kaas

 

Kabeljauw - Kreeftenschaar - Gekonfijte Eendenmaag
risotto | artisjok | raap | mini shiitake
jus van 'vin jaune' en gerookte look

 

Kaasgerecht: Vacherin Mont d'Or
consommé van duif | Madeira | fijne groentjes

 

* Assortiment geaffineerde kazen
gekozen door Michel van Tricht en Erik 
Murre
 
chutney – krentenbrood

 

Kastanje - Geitenyoghurt - Appel

 

 

 

Grote menu essenties en smaken: € 115
met bijpassende wijnen – water – koffie: € 183
volledig menu uitgenomen het kaasassortiment

 

 *Extra kaaskar: € 22
met bijhorende wijn: € 30

 

Voor allergenen informatie kunt u zich steeds wenden tot iemand van de bediening, of u kunt de informatie op onze allergenen pagina raadplegen.

Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van volgende services te garanderen, sluit het restaurant in de namiddag om 17u00 en 's avonds om 00u30.