Korte Menu Essenties en Smaken

 

 

Gerookte Oosterscheldepaling
truffel | burrata | knolselder

 

Nieroogkreeft
boekweitkoekje zoet-zout
groenteremoulade | preskop | mosterd
romige jus van verse kaas uit Brugge

 

Sorbet 

 

Hertenkalf
bloedworst | dooierzwam | rode biet

 

* Assortiment geaffineerde kazen
gekozen door Michel van Tricht en Erik 
Murre
 
chutney – krentenbrood

 

Mandarijn - Speculoos - Mascarpone

 

 

 

Korte menu essenties en smaken: € 85
met bijpassende wijnen – water – koffie: € 143
volledig menu uitgenomen het kaasassortiment

 

 *Extra kaaskar: € 22
met bijhorende wijn: € 30

 

Voor allergenen informatie kunt u zich steeds wenden tot iemand van de bediening, of u kunt de informatie op onze allergenen pagina raadplegen.

Uit respect voor onze medewerkers en om de vlotheid van volgende services te garanderen, sluit het restaurant in de namiddag om 17u00 en 's avonds om 00u30.